4 dec. 2011

Frica de cine?Frica de ce?

Se spune ca intr-o zi va fi sfarsitul lumii.M-am gandit deseori la asta.Ba mai mult chiar se anunta lunar.Ma bufneste rasul cand ma gandesc de cate ori ne-au pacalit inteligentii de prezicatori.Dupa spusele lui Dante Alighieri lumea de dincolo este impartita in trei parti :raiul,purgatoriul si infernul.Prezentarea infernului de catre acesta mi-a dat fiori bazandu-ma pe imaginile care imi tot apareau in minte citind versurile scrise de acesta.

Ma gandesc...oare exista?Oare acolo ne vom duce toti?Nu stiu raspunsul dar stiu ca ma trece o oarecare teama.Pana la urma trebuie sa imi traiesc viata si sa pretuiesc timpul pentru ca nu il voi putea da inapoi orice as face.Sa-mi traiesc ziua ca si cum ar fi ultima.:)
Fiecare are un scop in viata.Unii il stiu de mici,altii isi dau seama pe parcursul vietii ce anume urmaresc.Fiecare lupta in felul lui.Fiecare vrea ce e mai bun.
Prin urmare fiecare ne urmam interesele.Din cauza asta avem de suferit.Ranim pe ceilalti urmandu-ne interesele iar ceilalti ne ranesc pe noi din acelasi motiv. Interese:)

Be honest.Dont hurt.Just love how much you can.And give all the best.

Un comentariu: